Breekbrood met Aioli, tapenade en kruidenboter
Soep van pomodori tomaat met een broodje met roomboter
Heerlijk dagverse soep met broodje met roomboter
Carpaccio met honing-mosterddressing, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en kappertjes
Brulee van geitenkaas met gegrilde biet en balsamico-stroop
Tartaar van zalm met crème fraiche,wasabikruiden en japanse mayonaise
Tortilla met pittige salsa, cheddar, guacamole en crème fraîche – Keuze uit kip of vegetarisch
In knoflookolie gegrilde gamba’s met kimchi en sesam
Dun gesneden kalfslende met tonijnmayonaise
Zoet of pittig
Met of zonder kruidenkorst met witte wijnsaus
In roomboter gebakken sliptongentjes
Prinsheerlijk gemarineerd met atjar, pindasaus, kroepoek en krokante uitjes
Prinsheerlijk gemarineerd rundsvlees met spek, cheddar en truffelmayonaise
Gebakken schnitzel met saus naar keuze
Malse biefstuk met saus naar keuze
Bietenburger met augurk, vegetarische spekjes en oude kaas
Zacht gegaarde short-rib met eigen jus
Gevuld met brie, omwikkeld met spek en saus naar keuze
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en salade. Sauzen: peper, champignonroom, Stroganoff, jus van rode port
Met een bolletje vanille-ijs en slagroom
Drie bolletjes vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Met of zonder Baileys of Tia Maria(1,50) en slagroom
Met bosbessen en aardbeien-sorbet
Chocoladesaus, vanille-ijs en slagroom
Verrassing van drie desserts
Met rood fruit en koek crumble
Met vanille ijs
Wij houden met iedereen rekening.